Venezuelas statskraftfirma skærer elektricitet til Bitcoin Minearbejdere

KORT OM

  • Venezuelanske bitcoin-minearbejdere i Carabobo-regionen oplever strømafbrydelser.
  • En højt oppe i regeringen er angiveligt bag lukningen.
  • Venezuela har et sundt minesamfund, mens deres fiat-valuta forsvinder.

Corpoelec, det venezuelanske statselskab, har skåret strøm til bitcoin-minedrift, ifølge en lokal minearbejder.

Som et resultat planlagde minedrift et møde for at forhandle med regeringen. Dette møde blev dog senere annulleret.

Offline inflation

Mens minebelønninger når $ 100.000 pr. Blok, vil minearbejdere i Carabobo, Venezuela, ikke se en krone. Det venezuelanske statskraftselskab frakoblede minedrift over hele staten.

En informant fortalte Crypto Trader, at hans kontakter i Corpoelec havde tipset ham inden blackout. Ordren om at afslutte minedrift angiveligt kom, „Ovenfra.“ Denne informant, en lokal minearbejder, valgte at forblive anonym.

Minearbejderen siger, at ledere hos det statslige elselskab forklarede, at alle miner i Carabobo ville blive lukket ned. Fra weekenden den 7. november 2020 var alle miner i provinsen offline.

Mens minearbejdere i teorien er anonyme, har den venezuelanske regering et register over alle minearbejdere i nationen. Ikke desto mindre eksisterer uregistrerede minearbejdere, skønt regeringen har formået at opdage deres aktivitet. Informanten vidste ikke, om uregistrerede minearbejdere blev berørt.

Derudover var årsagen til minearbejdningens nedlukning ikke tydelig.

Emergency Bitcoin Miner Meeting

Som et resultat af disse begivenheder planlagde ministeriet for folkekraft for elektrisk energi og sektorens næstformandskab for offentlige arbejder et nødmøde. Konsortiet skulle finde sted den 12. november 2020 i Caracas, den venezuelanske hovedstad.

Mødet vil være vært for forhandlinger om elomkostninger i regionen. Det skulle være en grænseflade mellem minearbejdere og regeringen. Et emne til diskussion var oprettelsen af ​​en National Digital Mining Pool.

Efter denne meddelelse udgav informanten et brev, hvori han opfordrede sine kollegaer til at møde op i antal ved samlingen og sagde, at der ville være styrke i antallet. Desværre blev mødet suspenderet af ukendte årsager.

Petro, Benzin

Venezuela, som har en socialistisk regering, har haft et blandet forhold til kryptokurver.

Crypto minedrift er lovligt i Venezuela, men minearbejdere skal ansøge om en licens hos Comprehensive Registry of Miners (RIM). Minearbejdere og embedsmænd er i samtaler om nationale digitale minedrift. I 2017 rangerede CoinShare Venezuela som et af de 10 bedste lande, der bidrager til Bitcoin-hashrate.

På den anden side er krypto blevet et vigtigt problem i det urolige land. Venezuela, der ser det meste af sin industri fra olie, har haft løbende inflation i flere år.

Dette har fået borgere til at stable bitcoin og andre kryptoer. På trods af deres åbenlyse volatilitet lider kryptokurver ikke den ekstreme inflation i den venezuelanske bolivar.

Forsøg på at tjene penge på denne dille oprettede regeringen „Petro“, en digital valuta i 2017. Regeringen planlagde at bakke denne valuta med oliereserver. Petro fik dog aldrig trækkraft, og venezuelanere har strømmet til bitcoin i stedet.