Yksinkertaiset vaiheet Bitcoinin kaupankäynnin aloittamiseksi

Sinun ei tarvitse tuhansia dollareita sijoittamiseen Bitcoiniin, ja aloittaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulet.

Kun Bitcoin (BTC) saa jatkuvasti vauhtia, pelko menettää sijoittaminen maailman suurimpaan kryptovaluuttaan kasvaa päivittäin.

18. marraskuuta Bitcoin (BTC) rikkoi 18 000 dollarin hintamerkin ensimmäistä kertaa joulukuun 2017 jälkeen, alle 10%: n päässä kaikkien aikojen korkeimmasta 20 000 dollarin hinnasta.

Koska jotkut analyytikot uskovat, että tuleva 20 000 dollarin kynnys ei ole Bitcoinin tulevan räjähdyksen 1 biljoonan dollarin omaisuuteen loppu, vaan alku, ei silti ole liian myöhäistä päästä Bitcoiniin.

Bitcoinin tarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan kolikkoon, mutta sinun ei tarvitse olla tuhansia dollareita omistamaan niitä. Voit aloittaa Bitcoinin ostamisen vain 15 dollaria, saamalla vastineeksi noin 0,0008 BTC, BTC-hinnan mukaan julkaisuhetkellä.

Bitcoiniin sijoittamisen aloittaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä ostaa Bitcoin helposti.

1. Valitse hyvämaineinen salausvaihto
Ensimmäinen askel Bitcoinin ostamiseksi helposti on valita oikea salausvaihto.

Olet ehkä kuullut maailman suurimmista salauspörsseistä, kuten Binance ja Coinbase, mutta maailmanlaajuisesti on noin 400 salausvaihtoa suurten salaustietosivustojen CoinMarketCap mukaan.

Kun valitset digitaalisen omaisuuden vaihdon Bitcoinin ostamiseksi, tarkista, onko yritys hyvämaineinen ja tarjoaako palveluja maasi asiakkaille. Käyttämällä työkaluja, kuten CoinMarketCap tai CoinGecko, tarkista myös kaupankäyntimäärät tietyllä alustalla. Tutki, lue uutisia ja päivityksiä yrityksen verkkosivustolta tai Twitteristä saadaksesi lisätietoja, kuten alustan maksut, talletusmenetelmät ja suojausprotokollat.

2. Rekisteröidy alustalle ja suorita turvatarkastukset
Kun olet valinnut salausvaihdon, valmistaudu luomaan tili ja jatka vaadittuja vahvistusprosesseja. Tilin avaaminen useimmissa salausvaihdoissa, kuten Binance, on ilmainen, vaatii vain sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Jotkut kryptovaluutanvaihdot, kuten BitMEX ja Coinbase, edellyttävät, että tiedät asiakkaasi tarkistavan tietyt salaustoiminnot, joten haluat, että passi tai jokin muu virallinen henkilöllisyystodistus on valmis.

3. Älä unohda ottaa 2FA: ta käyttöön

Käytä vahvaa salasanaa tililläsi salauksenvaihdossa ja älä unohda ottaa käyttöön kaksivaiheista todennusta tai 2FA: ta. Käytössä oleva 2FA vähentää tietoturvaloukkauksen tai hakkeroinnin riskiä lisäämällä tilillesi uuden suojaustason. Google Authenticator on yksi suosituimmista 2FA-sovelluksista, joka tarjoaa käyttäjille kaksivaiheisen vahvistuksen puhelimessa.

4. Harkitse haluamaasi maksutapaa
On olemassa useita tapoja ostaa Bitcoin fiat-valuutoille, kuten Yhdysvaltain dollarille tai eurolle. Jotkut salausvaihdot antavat ihmisille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia debit- tai luottokortilla sekä pankkitilillä. Yhden näistä menetelmistä käyttäminen edellyttää tilin tai kortin linkittämistä alustan tiliisi.

Joissakin maailmanlaajuisissa pörsseissä käyttäjät voivat myös ostaa Bitcoinia suoraan käyttäjiltä vertaispalvelun kautta, jossa asiakkaat selaavat muiden käyttäjien lähettämiä tarjouksia.

Muut salausvaihdot antavat käyttäjille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia kolmansien osapuolten maksuratkaisujen, kuten Simplex, ja muutamat suuret maksuyritykset, kuten PayPal, sallivat myös salausostot.

5. Aloita Bitcoinin ostaminen
Nyt olet valmis ostamaan vähän Bitcoinia, mutta ensin sinun pitäisi päättää, kuinka paljon haluat sijoittaa. Muista, että kyseessä on korkean riskin sijoitus, ja on parempi aloittaa merkittävällä tutkimuksella ja rehellisellä laskelmalla siitä, kuinka paljon ihminen on valmis riskoimaan. Suuret sijoittajat ja yrittäjät, kuten Mark Cuban, ovat aiemmin suosittaneet sijoittamaan jopa 10% säästöistään Bitcoiniin.

6. Älä säilytä paljon salausta suoraan vaihdossa
Kun omistat Bitcoinin, huolehdi salauksestasi. Pitämällä omistuksia kryptovaluutan pörssissä käyttäjät voivat menettää pääsyn niihin useista syistä, kuten mahdollisesta hakkeroinnista tai tietoturvaloukkauksista, mikä voi johtaa jäädytettyihin nostoihin tai muihin ongelmiin.

Pitääksesi Bitcoinisi turvassa, harkitse kylmän lompakon tai paperilompakon käyttöä. Lue Cointelegraphin pala siitä, miten salauksesi pidetään turvallisena, niin saat lisää vinkkejä salauksen turvallisuudesta.